AlgemeenZwemclubWie o Wie !!

oktober 17, 2018

Wie o Wie !!

Wij zijn dringend op zoek naar tijdwaarnemers voor onze wedstrijdzwemmers…

Dat kunnen leden zijn maar ook een ouder en/of familie zijn van wedstrijdzwemmers. De cursus tijdwaarnemer/jurylid  die je hiervoor moet volgen start medio januari/februari. Het is een korte cursus waarvan de lessen eens in de twee week gegeven zal worden. Laagdrempelig en niet moeilijk. Het examen zal plaatsvinden op 23 maart in Pesse.

Het is van belang dat er tijdwaarnemers opgeleid worden omdat we als vereniging uitgesloten kunnen worden van wedstrijden als we geen tijdwaarnemers kunnen leveren.

Onze enthousiaste groep wedstrijdzwemmers verdient het om aan wedstrijden mee te mogen doen.

Het zijn ongeveer 10 wedstrijden per seizoen en je hoeft niet elke wedstrijd te klokken.

Dus… Wie o wie !!

Doe onze zwemmers een plezier en geef je op !!

Voor info:

Jetty Frankruijter

secretariaat@zwemverenigingtenboer.nl

Vind ZVTB online

Wij zijn een gezellige vereniging met sportieve leden en trainers. Vind ons ook online om alvast sfeer te proeven.